Bästa skruvdragarpaket 2024

Skruvdragarpaket

Vi har tagit fram de allra bästa skruvdragarpaketen som finns på marknaden. I alla fall om ni frågar oss. Det finns många olika skruvdragarpaket, vilket gör det väldigt svårt att veta vilken man bör köpa. Ett skruvdragarpaket innehåller i regel två slags skruvdragare. Ofta är det en borrskruvdragare samt en slagborrmaskin. När man köper ett skruvdragarpaket så följer det ofta med ett eller två batterier vilket är viktigt. Effekten på både skruvdragarna och batterierna skiljer sig en del mellan de olika märkena. Vi har valt ut flera riktigt prisvärda skruvdragarpaket som vi även anser är de allra bästa skruvdragarpaketen i år.

Bästa skruvdragarpaket
Bästa skruvdragarpaket

Makita skruvdragarpaket
5

Makita skruvdragarpaket

Maikta skruvdragarpaket är ett mycket prisvärt alternativ om man är ute efter en skruvdragare samt en slagskruvdragare. Skruvdragarna har LED belysning samt är ergonomiskt utformade så att man ska få ett så stabilt och behagligt grepp som möjligt. Greppen är även gummibeklädda vilket gör att man inte tappar greppet. Båda verktygen i detta skruvdragarpaket drivs med batterier. Det följer med två 2.0Ah batterier samt en laddare till batterierna. Att använda sig av batteridrivna verktyg har sina fördelar i den flexibilitet som kommer med att slippa sladdar och kablar.

Allt förvaras både snyggt och kompakt i den medföljande förvaringsväskan.

Egenskaper

 • 1 skruvdragare
 • 1 slagskruvdragare
 • Batteriladdare
 • 2st batterier
 • Förvaringsväska

Bosch skruvdragarpaket
5

Bosch skruvdragarpaket

Ett riktigt bra skruvdragarpaket som innehåller en skruvdragare och en kombidragare. Bosch är ett välkänt kvalitetsmärke och det märker man när man testar detta skruvdragarpaket. Man får med inte bara ett batteri utan två stycken effektiva 4,0Ah batterier. Självklart ingår det även en snabbladdare som gör att man snabbt kan få kraft i batterierna igen. Skruvdragarpaketet innehåller även en L-Boxx där man kan förvara skruvdragarna i. Vi tycker detta skruvdragarpaket är ett riktigt effektivt och trevligt paket som passar väldigt bra för alla som har behov av dessa verktyg.

Egenskaper

 • 1st kombidragare
 • 1st skruvdragare
 • 2st 4.0Ah batterier
 • 1st snabbladdare
 • L-BOXX

Milwaukee skrivdragarpaket 502
5

Milwaukee skruvdragarpaket 502

Vi har valt ut att skriva om tre olika skruvdragarpaket, som kommer från en av våra favorittillverkare av verktygsmaskiner. Det är Milwaukee vi syftar på, och just detta skruvdragarpaket kommer med en slagskruvdragare och en borrskruvdragare. Med detta skruvdragarpaket kommer ni enkelt klara av de allra flesta arbeten ni kommer att behöva göra. Oavsett om det är att skruva i trallskruv eller montera möbler. Verktygspaketet från Milwaukee innehåller förutom skruvdragarna även två stycken 5,0Ah batterier samt en effektiv batteriladdare. Man får även med en matchande förvaringsväska som gör det enklare att ta med sig verktygen om man exempelvis är en resande montör.

Egenskaper

 • 1st borrskruvdragare
 • 1st slagskruvdragare
 • Batteriladdare
 • 2st 5,0Ah batterier
 • Förvaringsväska

Milwaukee skruvdragarpaket 402c
5

Milwaukee skruvdragarpaket 402c

I det andra skruvdragarpaketet från Milwaukee får ni med en borrskruvdragare och en slagskruvdragare. Man får även med en batteriladdare samt två effektiva 4,0Ah batterier. Att batterierna är riktigt effektiva är verkligen viktigt när det gäller verktyg som drivs av just batterier. Detta då de behöver få ut den kraft som behövs för att göra jobbet enkelt, snabbt och ordentligt. Vi tycker att Milwaukee har lyckats bra med detta i just det här skruvdragarpaketet.

Egenskaper

 • 1st borrskruvdragare
 • 1st slagskruvdragare
 • Batteriladdare
 • 2st 4,0Ah batterier
 • Förvaringsväska

Milwaukee skrivdragarpaket 402x
5

Milwaukee skruvdragarpaket 402x

Det sista skruvdragarpaketet från Milwaukee som vi har valt att ta med på denna sida innehåller en slagskruvdragare och en slagborrmaskin. Det är med andra ord ett skruvdragarpaketet för dig som behöver lite mer kraft i borrningen. Milwaukee är kända för sina kvalitetsverktyg och detta skruvdragarpaketet är inget undantag. Med de två stycken effektiva 4,0Ah batterierna kan du vara säker på att få arbetet gjort. Båda maskinerna är ergonomiska och sköna att arbeta med. Vikten är inte speciellt hög och batterierna arbetar effektivt.

Egenskaper

 • 1st slagskruvdragare
 • 1st slagborrmaskin
 • Batteriladdare
 • 2st 4,0Ah batterier
 • Förvaringsväska

Hikoki skruvdragarpaket
5

Hikoki skruvdragarpaket

Hikoki erbjuder även de ett skruvdragarpaketet som håller en hög standard. Priset är faktiskit riktigt bra för det ingår både en borrskruvdragare med ett vridmoment på 70Nm som klarar av det mesta den får i uppgift. Sedan ingår det en slagskruvdragare som har ett vridmoment på hela 172Nm. Båda verktygen är lättviktare och väger endast 1,9kg respektive 1,6kg med batterier på. Att arbeta med ett skruvdragarpaket som inte väger speciellt mycket är en riktig stor fördel som Hikoki har. Detta då det snabbt blir både tungt och jobbigt att arbeta långa stunder med tunga verktyg.

Egenskaper

 • 1st borrskruvdragare
 • 1st slagskruvdragare
 • Batteriladdare
 • 2st 18v batterier
 • 2st 4,0Ah batterier
 • Förvaringslåda

Köpguide Skruvdragarpaket

När man ska köpa ett skruvdragarpaket så är det flera saker som vi tycker man dels ska läsa på mer om samt vissa saker som man faktiskt bör jämföra med liknande modeller. Det allra första du ska ha klart för dig själv innan du börjar leta efter ett skruvdragarpaket är frågan om vad du behöver för verktyg i skruvdragarpaketet. Detta då det skiljer sig en del mellan de olika verktygen som ingår i ett skruvdragarpaket. Det kan vara en vanlig skruvdragare, en borrskruvdragare, en slagborrmaskin eller en kombidragare.

Välja skruvdragarpaket

Välja skruvdragarpaket

Skruvdragarpaket är något som alla som behöver skruvdragare borde köpa. Detta då det blir betydligt billigare att köpa ett paket, än att köpa alla verktygen en och en. Tänk på att både verktygen och batterierna i regel är ganska kostsamma.

När man sedan ska välja ett skruvdragarpaket så är det som vi skrev ovan att man behöver veta vad för slagsverktyg som ska finnas i paketet. Man behöver även funderar ut om man behöver köpa ett skruvdragarpaket med batterier eller ett utan. Sist men inte minst, behöver man titta på hur mycket pengar man vill lägga på ett skruvdragarpaket.

Det finns massor av bra skruvdragarpaket att välja mellan och de allra flera är faktiskt väldigt prisvärda.

Tänk på detta innan du köper ett skruvdragarpaket

Tänk på dessa 3 saker

 • Vilka verktyg behöver du?
 • Batterier
 • Vad får det kosta

Köpa ett skruvdragarpaket gör man enklast genom att välja ut ett prisvärt skruvdragarpaket som har alla de verktyg och egenskaper som man är ute efter. Det kan även vara lönsamt att jämför priser på olika butiker, även om de flesta skruvdragarpaket kostar lika mycket på alla ställen. Det finns flera olika tillverkare av skruvdragarpaket. Så det kan vara bra att hitta sina egna favoriter och köpa alla sina verktyg från samma tillverkare. Detta då i stort sett alla tillverkare har sina egna speciella batterier som då självklart endast passar deras egna verktyg. Det har både sina för och nackdelar. Nackdelen är främst att man blir ganska låst av att handla verktyg från samma tillverkare och fördelen är självklart att man slipper köpa kostsamma batterier till alla sina verktyg.

Ett skruvdragarpaket är perfekt för jobbet

Att använda sig av ett skruvdragarpaket på jobbet är något som i stort sett alla resemontörer gör. Detta då man får med sig alla de skruvdragare man behöver samt att man har med sig både batterier och laddare. Med väskan som även ingår så är det även lätt att både frakta och att packa. Detta betyder dock inte att man som privatperson inte behöver ett skruvdragarpaket. Det är mer tvärtom, man tjänar i regel ganska mycket pengar på att köpa ett skruvdragarpaket jämfört mot om man hade köpt alla delar var för sig. Det hjälper även till med förvaring då man får med en bra väska eller låda till verktygen.

Så arbetar du med ett skruvdragarpaket

Du arbetar med ett skruvdragarpaket precis som du ska göra med de verktyg som är med i skruvdragarpaketet. Som alltid ska man först och främst tänka på säkerheten och den skyddsutrustning man alltid ska ha på sig. Det kan vara skyddshandskar för att skydda händerna. Det kan vara skyddsglasögon som skyddar ögonen och det kan vara hörselskydd som skyddar öronen. Oavsett vilka verktyg som är med i skruvdragarpaketet så ska ni alltid tänka på säkerheten först. Man ska även alltid läsa manualerna som följer med verktygen så man vet både hur de ska arbetas med samt hur man håller efter verktygen.

Det är viktigt att hålla rent verktygen och smörja dom om det behövs. Alla verktyg behöver en service då och då om man vill att det ska hålla länge.


Skruvdragarpaket egenskaper

Ergonomisk

Ett ergonomiskt skruvdragarpaket är att föredra, med det menar vi att verktygen som följer med i skruvdragarpaket är tillverkade så ergonomiskt som möjligt. Detta så att man minskar risken för förslitningsskador på dig som arbetar med verktygen.

Vikt

Vikten på själva verktygen ska vara så låg som möjligt. Ju lägre vikt desto bättre är det i regel, alla vet ju hur tungt det kan bli att skruva i skruvar ovan huvudet en hel eftermiddag. Ju lägre vikt ju lättare blir ju arbete. Det är likadant om man ska resa iväg med skruvdragarpaketet, då är det ju skönt att ha så låg vikt som möjligt på packningen.

Batteri & laddare

Det ska finnas med både batterier och laddare. Ju kraftfullare batteri, desto bättre i regel.

Garanti

Tänk alltid på att titta på garantin på skruvdragarpaketet. Detta då ett skruvdragarpaket kan kosta en hel del. Så det är bra att titta på hur lång tid garantin är på skruvdragarpaket och de verktyg som följer med.

Hur vi valde ut skruvdragarpaketen

Vi har valt att titta på flera olika egenskaper som ett skruvdragarpaket kan ha. Detta då vi anser att vissa delar i ett skruvdragarpaket är lite viktigare än andra delar. Det vi har lagt mestadels fokus på i vårt test är

Kvalitet

Kvalitet

Ett skruvdragarpaket är kostsamt, så det är ytterst viktigt att man köper ett skruvdragarpaket som håller den höga kvaliteten som vi anser är extra viktig.

Effekt
Effekt

Effekt

Ett riktigt bra skruvdragarpaket har både styrka och hållbarhet. Med det tänker vi främst på att de klarar av de lite tuffare arbetena. Skruvdragarpaketet ska även ha bra batteritid och stark motor.

Pris
Pris

Pris

Ett skruvdragarpaket kostar mycket, så är det bara. Men det finns både dyra och de lite billigare skruvdragarpaketen som trots ett lågt pris håller god kvalitet. Vi letar efter prisvärda skruvdragarpaket.

Frågor och svar

Hur mycket kostar ett skruvdragarpaket?

Ett skruvdragarpaket kostar mellan 3000 kronor och 10000 kronor. Allt beroende på hur många verktyg det är med