Bästa presenten till 4 åring

Presenter till 4 åringar

Den bästa presenten till en 4 åring, kan faktiskt vara allt mellan ett memory spel till en springcykel. Det beror ju främst på vad just ditt barn tycker är roligt att leka med. Vi har hittat flera riktigt bra presenttips till just 4 åringar. Oavsett om ni har en flicka eller en pojke på fyra år så kommer ni att hitta väldigt bra presenter på denna sida. Kanske ni även hittar presenten till 4 åring som har allt. Vi har i alla fall valt ut mängder med bra och roliga leksaker och presenter till alla 4 åringar. Tänk även på att många av dessa presenttips även är både bra som träning och som aktivering för 4 åringen. Sidan kan innehålla annonslänkar från Jollyroom.

Bästa presenten till 4 åring
Bästa presenten till 4 åring

Springcykel

En springcykel även kallad balanscykel är en väldigt bra och uppskattad present till en 4 åring som kanske redan har allt annat. Att låta barnet börja med en springcykel är en väldigt bra start på att lära sig att cykla själv. En springcykel kostar mellan 300 kronor och 1000 kronor beroende på vilken modell och kvalitet man väljer.

Stiga Springcykel Runracer C12

Stiga Springcykel Runracer C12

Kanske den bästa presenten till en 4 åring. Det är en springcykel även kallad balanscykel som har ett lite mer sportigt utseende. En springcykel är ett väldigt bra sätt att lära barnet att få balans och början på att lära sig att cykla. 12 Tums däck är lagom till 3-5 år åldern. Däcken lämnar inga märken och är både underhållsfria samt tysta.

Springcykel rosa 12 tum

Springcykel Rosa 12 tum

En både snygg och bra springcykel som passar tjejer extra bra med den snygga rosa färgen. 12 tums däcken passar perfekt för en 4 årig tjej. Springcykel kostar under 500 kronor är både hållbar och enkel att använda. Så på med cykelhjälmen och låt 4 åringen har en rolig och aktiverande stund.

Springcykel blå 12 tum

Springcykel blå 12 tum

En mycket prisvärd springcykel som inte kostar med än 400 kronor. Det är en balanscykel som passar lika bra för tjejer som för killar i 4 års åldern. 12 tumsdäck och en stabil ram gör att det är enkelt att lära sig balansera på en cykel.

Springcykel turkos 12 tum

Springcykel turkos 12 tum

En väldigt snygg springcykel från Milly Mally som håller en mycket bra kvalitet. Priset är även det bra och ligger under 500 kronor. En perfekt första “cykel” att börja med.

Bra present till 4 åring som har allt.

Hoppbollar & Hoppdjur

4 åringar älska lek och bus så varför inte köpa en hoppboll i present. Det finns både de gamla hederliga runga hoppbollarna med ett handtag i toppen, samt de lite nyare utgåvorna som har ett djur utseende. Med en hoppboll får 4 åringen inte bara en roligs lekstund utan även en chans att träna in både kordination och balans.

Hoppdjur häst

Hoppdjur häst

Ett hoppdjur i form av en extremt söt häst. Med detta hoppdjur så kommer 4 åring träna upp inte bara styrka utan även balans och motorik. Hoppdjuret klarar av upp till 50kg belastning. Hästen har fått mycket goda kundomdömen.

Hoppboll Räv från Playfun

Hoppboll räv

Först ut har vi en hoppboll som ser ut som en söt liten räv. Det är en hoppboll som har två stycken handtag, vilket gör det lätt för 4 åringen att hålla fast ordentligt. Att leka med hoppbollar är väldigt stimulerande för barnen och något som de älskar att busa och leka med.

Hoppdjur enhörning

Hoppdjur Enhörning

En enhörning som ett hoppdjur är det många 4 åringar som önskar sig. Det är en lite ovanlig present som kanske inte alla 4 åriga tjejer har hemma. Enhörningar brukar vara en favorit i denna ålder och något som barnet kan ha väldigt roligt med.

Hoppboll katt

Hoppboll katt

En söt hoppboll i form av en rosa katt, något som många 4 åringar tycker om. Det är en lite annorlunda hoppboll då de flesta hoppbollar är runda. Denna har istället en form av en söt katt.

Lego

Lego är något som alltid är uppskattat. Detta håller även i sig redan från ung ålder och det är många som sedan som vuxen fortsätter att köpa lego. För 4 åringar är lego en mycket roligt och uppskattad present.

Lego för 4 åringar

Lego

Det finns massor av lego att välja mellan så det är inte svårt att hitta ett som passar just din 4 åring. Är det en present så finns det i alla prisklasser att välja mellan. Ett paket med lego i är något som de allra flesta barnen blir väldigt glada över. Lego är som sagt en väldigt bra present-

Lektält för 4 åringar

Som 4 åring älskar man ofta att ha ett eget litet krypin, så ett lektält som en en present är ingen dum ide. Man kan ofta använda tälten både inne eller på tomten ute. Oavsett var barnet kommer ha sitt lektält så kommer 4 åringen bli väldigt stolt över sitt egna tält.

Lektält Castle

Lektält Castle

Ett snyggt lektält som ser ut som ett litet slott. Det är ett lektält som går att använda ute under fina sommardagar, eller som ett litet krypin i barnets rum. Oavsett var 4 åring kommer ha sitt lektält så kommer det bli många timmar i tältet.

Bamse lektält

Bamse lektält

Bamse känner vi alla till, så även 4 åringar. Så det är inte så konstigt att just detta tält blivit så populärt bland barnen. En riktigt bra present som 4 åringen kan leka själv i och med sina kompisar.

Lektält Tipi

Lektält Tipi

Ett snygg Tipi tält eller ett så kallat indiantält. Här får ni ett lektält som är en rolig och uppskattad present för 4 åringar. I tältet kan barnet bjuda in sina vänner för lek, bus och spelande. Enkelt att montera upp och ner.

Lektält 3 in1 Castle

Lektält 3 in1 Castle

För den som vill ha ett riktigt roligt lektält så är detta ett bra val. Här får man en igloo del, tunnel och ett indiantält. Tillsammans blir det en roligt lekplats för 4 åringar att leka och krypa runt i. Det går även att använda varje del för sig.

Memory för 4 åringar

Ett memoryspel kan vara en riktigt rolig och utvecklande present till en 4 åring. Att spela memory gör att man får träna upp minnet, samtidigt som man får en väldigt rolig stund tillsammans med barnet. Men tro inte att det kommer bli lätt för dig som förälder att vinna, för memory är något som barn är riktigt bra på. Ett memory kostar inte mer än en till två hundralappar.

Tactic spel memo ABC

Tactic spel memo ABC

Memory spel som passar 4 åringar riktigt bra. Denna version har bilder och bokstäver på sig, vilket även ger barnet lite lärande. Det är väldigt roligt att spela memory mot barn och speciellt i 4 års ålder då de har ett väldigt bra minne för dessa spel.

Tactic Memo vilda djur

Tactic Memo vilda djur

Ett fint memory spel med bland annat vilda djurbilder. Själva spelet har 60 stycken brickor med lite rundande hörn. Så det kan bli en utmaning inte bara för 4 åringen utan även för dig som förälder. Memory spelar man tillsammans med barnet vilket i sin tur ger en rolig och utvecklande stund tillsammans.

Ravensburger Memory Natur

Ravensburger Memory Natur

Ett klassiskt memory som många faktiskt redan har hemma. Men har man inte redan köpt det så är det ett memory som vi rekommenderar till 4 åringar. Det har trevliga naturbilder som vi alla tycker är fina att titta på och enkla att komma igåg.

Ravensbury memory Disney Frozen

Ravensbury memory Disney Frozen

Disney memory från Ravensbury är denna Frozen utgåva. Det är ett memory med bilder från Disney filmen Frozen. Perfekt för 4 åringar som har sett och tycker om den fantastiska filmen Frozen. Många timmar med roligt spelande blir det med detta memory

4 åring present bilar

Väldigt många 4 åringar älskar att leka och samla på bilar. Det finns gott om bilar att välja mellan, stora som små bilar. Brandbilar,polisbilar och ambulanser. Ja alla finns att välja på, ska man ge bort en present till en 4 åring med bilar i så finns det bra tips här nedan.

Bilar 20 pack

Bilar 20 pack

20 bilar i ett paket är en bra present till en 4 åring. Det finns massor av olika fordon så som bussar, sportbilar och polisbil. Ett prisvärt paket med bilar som passar bra som present till ett kalas.

Polisbil

Polisbil

Vem vill inte ha en polisbil som både låter och har blinkande ljus. 4 åringen trycker bara på knappen som finns på polisbilens tak så kommer den börja låta och blinka. En roligt polisbil att leka med.

Brandbil

Brandbil

Som 4 åring tycker man om inte bara poliser utan även brandmän, så en brandbil är sällan ett dåligt val som present till en 4 åring. Denna har både ljud och ljus och kommer vara en leksaks favorit ett bra tag framöver.

Bilar 10 pack med skyltar

Bilar 10 pack med skyltar

För den 4 åring som vill leka både med vägskyltar och leksaksbilar så är detta en bra present. Med 10 bilar och 8 vägskyltar så har barnet att göra en bra tid. Det följer även med fem stycken vägtejpar så att allt blir komplett.

Maskerad kläder för 4 åring

4 åringar älskar att klä ut sig så en maskerad dräkt är alltid ett bra val när man köper en present till en 4 åring.

Maskeraddräkt Spindelmannen

Spindelmannen

En mycket bra present till en 4 årig kille

Som 4 åring vill man gärna vara utklädd till Spindelmannen. Så här finns en mycket prisvärd maskeraddräkt i form av Spindelmannen. Under 400 kronor och 4 åringen kommer bli så glad. En riktigt rolig present att ge bort.

Sagodräkt Elsa Frozen

Sagodräkt Elsa från Frozen

En bra present till en 4 årig tjej

Elsa från Disney filmen Frozen är en favorit bland 4 åringar. Så många vill även gärna klä ut sig till Elsa. Det går som tur är väldigt enkelt nu med denna snygga klänning som kommer göra så att tjejen känner sig som den prinsessan hon är.

Pussel

Pussel är en bra present till både killar och tjejer. Bamse pusslet är väldigt populär och det är en billig present till en 3 åring. Pussel ger även bra träning i att lära sig mer om formler och färger.

Pussel Paw Patrol

Pussel Paw Patrol 2×24 bitar

Ett snyggt och färgglatt pussel med 2 x 24 bitar, vilket gör att det passar utmärkt till 4 åringar. Det är en mycket rolig träning för hjärnan och något som barnen tycker om att syssla med en längre stund.

Pussel Disney Princess

Disney Princess pussel

Ett annat roligt och snyggt pussel är detta Disney Princess pussel. Det kommer med 3 stycken pussel där varje pussel har 43 bitar. Väldigt bra för barnets logiska tänkande och en mycket bra present till en 4 åring.

Pussel Disney Toy Story

Disney Toy story pussel

Ett roligt barnpussel från 4 år som har hela 104 bitar, vilket gör att barnet har att göra en stund. Pusslar är något som är lite av en favorit syssla när man är i 4 års åldern. Så ett pussel är alltid en bra present till en 4 åring.

Alfons åberg pussel 30 bitar

Alfons åberg pussel 30 bitar

Ett pussel med ett Alfons Åberg motiv med 30 bitar. Det är även en praktisk låda som man enkelt kan förvara alla pusselbitar i. Alfons Åberg tycker många barn om så detta pussel är mycket uppskattat.

Bondgård

Vem vill inte ha en egen bondgård? Bondgårdar är något som de yngre barnen tycker är väldigt roligt att leka med. En bondgård kostar mellan 200 och 500 kronor och är en uppskattad present.

Micki Lantgård

Micki Lantgård

En lekmatta med ett gårdshus. Det följer även med stall, staket och en lyftkran. En trevlig liten bondgård som många barn i 4 års åldern tycker om att leka med.  

Viga bondgård

Viga bondgård

För de 4 åringar som är väldigt djurintresserade så kan denna söta bondgård vara en rolig present.   Flera djur, en bonde och en traktor så är det klart att leka bonde en stund.

Djur mix 5 pack

Djur mix 5 stycken

Vill man ha lite djur att leka med så kan denna djurmix med 5 stycken djur vara en bra present till en 4 åring.

Fischer price bondgård

Fischer price bondgård

Fischer Price har en mycket uppskattad bondgård som även har flera djur. En bondgård som både pojkar och flickor älskar att leka med.

Köpguide för presenter till 4 åringar

När du letar efter presenter till en 4 åring så är det inte så jätte svårt att hitta något som de älskar att leka med. Detta då en 4 åring tycker om att leka med det allra mesta. Men det kan faktiskt vara smart att biland köpa lite presenter som barnet även kan lära sig lite saker med. Ja även aktivitetsleksaker så att barnet tränar upp både styrka och balans. Det finns massor med bra presenter till 4 åringar

Vad man ska köpa till en 4 åring

Till en 4 åring så kan man köpa nästan vad som helst i present och barnet kommer bli jätte glad. EN springcykel kan vara en väldigt bra present under sommarhalvåret. Medans ett lektält kan vara en rolig present att ha inne på rummet under vintertiden. Tänk på att även köpa presenter som gör att 4 åringen får röra på sig en del.