Bästa presenten till 3 åring

Presenter till 3 åringar

Att hitta den bästa presenten till en 3 åring kan vara lite svårt. Så därför har vi letat runt och hittat massor av riktigt bra presenter som passar 3 åringar väldigt bra. Vi har även hittat presenter till 3 åringar som har allt, så vi tror att ni kommer hitta gott om tips på bra presenter till barnet. Det är roligt att köpa presenter till just 3 åringar då de faktiskt tycker det allra mesta är kul. Man kan handla allt från en fantastisk sagobok till bilar eller dockor. Även rit och formpresenter är något som en 3 åring både tycket är kul och bör uppmuntras till. Sidan innehåller annonslänkar från bland annat Jollyroom.

Bästa presenten till 3 åring
Bästa presenten till 3 åring

Memory för 3 åringar

Memory är en bra present till både tjejer och killar i 3 år åldern. Just minne är något som barn har extremt bra, och det märks när man spelar memory. Det är faktiskt ofta så att barnen kommer segrande ur spelet. Ett memory kostar mellan 100 och 200 kronor

Tactic spel memo ABC

Tactic spel memo ABC

Ett roligt memory spel för barn från 3 år. Här handlar det om bokstäver som även har en bild på sig. Att spela memory med barn är en utmaning då barnen har en väldigt god förmåga till att minnas. Så här är det ofta barnen som faktiskt vinner.

Tactic Memo vilda djur

Tactic Memo vilda djur

Ett annat roligt memory spel som man kan spela med sin 3 åring. Spelet har 60 stycken brickor som även har rundad hörn. Tänk på att alltid spela tillsammans med barnet om barnet inte är så gammalt. Ett memory med fina bilder, som kommer att ge er en rolig stund tillsammans.

Ravensburger Memory Natur

Ravensburger Memory Natur

Här är det klassiska memory spelet som vi alla känner till. Denna version har snygga bilder från naturen. Det går jätte bra att spela memory med en tre åring. Det kommer bli en utmaning även för oss vuxna. Barnen är ofta väldigt duktiga på att komma ihåg och memorera saker redan vid ung ålder.

Ravensbury memory Disney Frozen

Ravensbury memory Disney Frozen

Ett mycket roligt memory med bilder från Disney filmen Frozen. Tro det eller ej, men vuxna kommer få en riktigt fight med att vinna över de yngre spelarna. Perfekt att spela med sin 3 åring, där båda kommer att få träna upp sina minnen.

Balanscykel – Springcyklar

Balanscykel eller springcykel är en perfekt present till en 3 åring som har allt. Detta är en present som inte alla tänker på nämligen. Förutom att barnet får roligt så tar den också de första stegen till att börja cykla. En springcykel kostar allt mella 300 kronor upp till 1000 kronor.

Stiga Springcykel Runracer C12

Stiga Springcykel Runracer C12

Här har vi en väldigt bra present till en 3 åring. Det är en så kallad balanscykel i en sportig design. En balanscykel används som första cykel då det inte finns några trampor på utan barnet kommer att träna upp balansen på ett bra sätt. Tysta och underhållsfria 12 tums däck som ej lämnar några märken.

Springcykel Komfort 10 tum från Pinepeak

Springcykel Komfort 10 tum från Pinepeak

En mycket prisvärd springcykel som inte kostar mer än 300 kronor. Med glidsäkra handtag så är det bara på med hjälmen och låta 3 åring både träna upp balansen och ha väldigt roligt. En mycket bra present till en 3 åring.

https://www.jollyroom.se/sport/cyklar/springcyklar-balanscyklar/milly-mally-dragon-springcykel-ink-broms-rosa

Springcykel Milly Mally Dragon Rosa

En gullig rosa springcykel med både handbroms och ringklocka. Med denna balanscykel så kommer 3 åringen ha väldigt roligt. Glöm inte bort cykelhjälmen när ni ska använda cykeln.

Sparkcykel 4 in 1 Global explorer

Sparkcykel 4 in 1 Global explorer

En sparkcykel som även kan användas som en trehjuling, trehjuling med ledstång, övnings trehjuling eller som en sparkcykel. Allt anpassas väldigt enkelt helt utan verktyg.

Perfekt present till 3 åring som har allt.

Hoppbollar

Hoppbollar är något som alla 3 åringar tycker är roligt att leka med. Förutom att det inte bara är roligt så är det även väldigt bra träning för just balans och kordination

Hoppboll Räv från Playfun

Hoppboll Räv från Playfun

En mycket rolig hoppboll som även har två mycket greppvänliga handtag för tre åringen att hålla sig i. hoppbollar är något som är väldigt stimulerande för mindre barn. Det är ju även väldigt roligt att titta på när barnet leker med en hoppboll. Denna hoppboll är av en räv modell.

Hoppboll Bi från Playfun

Hoppboll Bi från Playfun

En annan mycket uppskattad hoppboll är denna från Playfun som har en design som ett stort Bi. Det finns två greppvänliga handtag för barnet att hålla sig i när dom hoppar runt och har roligt. Rekommenderad ålder är från 18 månader.

Hoppboll Paw Patrol

Hoppboll från Paw Patrol

En mera klassisk hoppboll är denna från Paw Patrol. Den är mycket uppskattad av alla barn och något som även vi vuxna tycker är kul att titta på. Barnet kommer inte bara ha väldigt roligt utan även så tränas både balans och kordination upp.

Hoppboll katt

Hoppboll katt

Här har vi en roligt hoppboll eller ska vi säga hoppkatt. Som ni ser så är det en hoppboll i form av en rosa katt. Perfekt present till 3 åriga tjejen som tycker om att röra på sig. En present som 3 åring kommer att uppskatta och ha roligt med en längre tid framöver.

Barnvisor

En visbok är något som alla 3 åringar behöver. Det är perfekt när 3 åringen ska vila eller varva ner lite. Det fungerar även bra att sjunga med till och ha en roligt stund.

Första visboken

Första visboken

En sångbok som har hela tolv olika klassiska barnvisor. Den innehåller bland annat visor som björne sover, lilla snigel och bä bä vita lamm för att nämna några av de tolv visorna. Enkel att använda, bara bläddra tryck och sjung med i alla dessa roliga visor.

Lektält

Något som är väldigt roligt för 3 åringar är att ha ett eget krypin. Ett lektält är ett perfekt krypin där 3 åringen kan leka själv eller med sina kompisar. Ett lektält kostar inte mer än några hundralappar

Lektält Castle

Lektält Castle

Ett litet mysigt lektält som 3 åringen kan få lite egentid i. När man väl har satt upp tältet så blir barnen så glada. Tältet kommer bli en favoritplats. Passar lika bra inne som ute under fina sommardagar.

Bamse lektält

Bamse lektält

Ett roligt lektält med motiv av Bamse och hans vänner. I lektältet kan barnen leka med sina kompisar och spela spel. Enkelt att montera och det följer även med en instruktion.

Lektält Tipi

Lektält Tipi

Ett indiantält som har fått goda omdömen även om priset är lite högre. Tältet passar i alla rum och kommer bli en snygg inredningsdetalj. Barnen kommer älska att leka i tältet och kanske till och med sova där.

Lektält 3 in1 Castle

Lektält 3 in1 Castle

Ett väldigt bra lektält som består av tre olika delar. Man har ett Igloo tält och ett indiantält. Både tälten sitter ihop med en spännande tunnel. Lätt att sätta ihop samt att det går även att användas separat.

Bilar

Bilar är något som de allra flesta 3 åringar älskar att leka med. Det finns både polisbilar, brandbilar och många andra sorters bilar att leka med. Köp ett storpack om ni inte vet vilken som är favoriten ännu

Bilar 20 pack

Bilar 20 pack

Ett paket med 20 bilar från Matchbox som passar bra som present till en 3 åring. Massor av olika bilar så som bilar, polisbilar och bussar för att nämna några.

Polisbil

Polisbil

En stor polisbil som både har ljud och ljus effekter. Tryck bara på knappen som finns på bilens tak så börjar den blinka och göra ljud.

Brandbil

Brandbil

En rolig brandbil som kan vara ett bra presenttips till de yngre barnen. Från 3 år på grund av småbitar. Brandbilen har både ljus och ljud och kommer vara en rolig leksak att leka med.

Bilar 10 pack med skyltar

Bilar 10 pack med skyltar

Ett paket bestående av 10 bilar och 8 vägskyltar. Perfekt för barnet som tycker om att leka med bilar. Man får även med 5 stycken vägtejpar.

Maskerad kläder

Maskerad kläder är alltid en rolig present att ge bort till en 3 åring. 3 åringar älskar att klä ut sig och har roligt med. Det finns massor av olika roliga och snygga maskeradkläder att välja mellan.

Darthväder dräkt

Darthvader dräkt

En bra present till en 3 årig kille

Låt tre åringen bli utklädd till Darth Vader. Det är en dräkt som kommer från Rubies. Man får i setet bröstpansar, skor , mask och bälte. Passar för barn runt 3 år.

Sagodräkt Elsa Frozen

Sagodräkt Elsa från Frozen

En bra present till en 3 årig tjej

En dräkt som passar tjejer i 3 års åldern. En vacker klänning som kommer göra tjejen super glad. Med denna snygga klänning kommer tjejen känna sig som en riktig prinsessa.

Pussel

Pussel är en bra present till både killar och tjejer. Bamse pusslet är väldigt populär och det är en billig present till en 3 åring. Pussel ger även bra träning i att lära sig mer om formler och färger.

Pussel traktor 12 bitar

Pussel traktor och grävmaskin 12×2 bitar

Här har ni två väldigt färglada och snygga pussel. Båda pusslen har 12 bitar vilket är ganska lagom för 3 åringar. Pussel är något som 3 åringar tycker är väldigt roligt och något som alltid blir uppskattat som en present.

Bamse pussel

Bamse pussel 15 bitar

Ett bamse pussel är något som alla barn vill ha. Detta pussel på Bamse har 15 stycken bitar, vilket är ganska lagom för barn i denna ålder. Pusslet har en ask med ett handtag där man kan förvara alla bitarna.

Pettson och Findus pussel 25 bitar

Pettson och Findus pussel 25 bitar

Ett roligt och fint pussel med motiv på Findus och djuren. Pusslet består av 25 bitar, vilket gör det perfekt för de små att lära sig om formler och färger.

Alfons åberg pussel 30 bitar

Alfons åberg pussel 30 bitar

Ett pussel som kommer i en praktisk låda där man kan förvara bitarna. Pusslet har 30 bitar och bildar en bild på ett Alfons Åberg motiv.

Bondgård

Vem vill inte ha en egen bondgård? Bondgårdar är något som de yngre barnen tycker är väldigt roligt att leka med. En bondgård kostar mellan 200 och 500 kronor och är en uppskattad present.

Micki Lantgård

Micki Lantgård

En bondgård som består av en lekmatta med gårdshus. En mycket uppskattad bondgård som många barn tyckt om. Det ingår lyftkran, stall och staket.

Viga bondgård

Viga bondgård

En mysig bondgård för alla djur intresserade småbarnen. Med flera djur, bonde och en traktor så kommer 3 åringen ha väldigt roligt. En rolig present till både tjejer och killar i 3 års åldern.

Djur mix 5 pack

Djur mix 5 stycken

Här är ett prisvärt set av djur. Perfekt för barnet som älskar djur. Man får med 5 olika djurfigurer att leka med.

Fischer price bondgård

Fischer price bondgård

En fin bondgård från kvalitetsmärket Fischer Price. En bondgård som kommer med olika djur. En rolig leksak för både flickor och pojkar.

Köpguide för presenter till 3 åringar

När du ska köpa presenter till en 3 åring så finns det flera saker som kan vara bra att tänka extra mycket på. Först och främst måste ni vara noga med att ni inte köper presenter eller leksaker som är för äldre barn. En 3 åring kan lätt stoppa saker i munnen, då riskerar det hända olyckor som man inte vill vara med om. Man behöver inte heller spendera massor av pengar på jätte dyra saker då en tre åring blir glad och nöjd för all uppmärksamhet som han eller hon får.

Vad man ska köpa till en 3 åring

Vi tycker att man gärna ska köpa saker som får 3 åringen att utvecklas mera, det kan både vara saker som gör att man behöver röra på sig lite mer eller saker som får barnet att fundera lite. Så några saker som vi tycker är bra till en 3 åring är saker som barnet kan skapa med, så som lera eller en målarbok. Det kan även vara bollar eller annat liknande som gör så att 3 åring rör på sig lite extra mycket. Ett barn som springer mycket kommer garanterar sova gott om natten.